Få et uforpligende tilbud på isolering i Varde Kommune

Ring på tlf: 81407993
Skriv til mail: post@kroto.dk
Ring til os på tlf: 81407993

Isolering i Varde Kommune

Lokal isolering fra Varde.

Med kontor og lager i Varde er du garanteret isolering af en fagmand som du altid kan se i øjnene.

Med mere end 10 års erfaring i at udføre isolering i Varde Kommune er din garanti for høj kvalitet. Vi har nøje udvalgt de bedste isoleringsmaterialer og har mange tilfredse kunder over alt i Varde.

Vi kommer også gerne og isolerer ved dig! Ring på tlf. 8140 7993 for at høre nærmere!

Isolering i Varde Kommune – vi er din lokale fagmand

Med kontor og lager i Varde udfører vi isolering i hele Varde Kommune. Vi er lokalkendte i hele Varde Kommune og giver dig gode vestjyske priser på isolering.

Med den korte afstand fra vores lager i Varde kommer vores isolatør hurtigt ud med isolering til dig, der skal have isoleret i Varde Kommune. Vi kan derfor altid give dig en god pris på isolering.

Isolering tilpasset huse i Varde

Vi har allerede isoleret mange huse i Varde Kommune. Derfor har vi kendskab til, hvilken isolering der er bedst til de forskellige bygningstyper. Til langt de fleste lofter i Varde Kommune anbefaler vi isolering med vores miljøvenlige papirisolering, IsoCell. Til de gamle bygninger der skal isoleres i Varde anvender vi dog isoleringen, IsoPearl.

I de fleste hulmure vil vi dog anbefale glasuld. Det kommer an på en konkret vurdering af en kyndig fagmand. Derfor tager vores murer, Torben, sig af at give dig den bedste vejledning. Udover at han som uddannet murer har en god forståelse for bygninger og holdbarhed, er han også uddannet energivejleder.

Så nemt er det at få lavet isolering i Varde

1. DU RINGER PÅ TLF. +45 8140 7993

Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt for et uforpligtende og gratis besøg indenfor få dage.

2. GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG

Vi kommer forbi på det aftalte tidspunkt. Sammen med dig gennemgår vi dit hus’ behov for isolering. Hvis det er muligt, udfører vi en GRATIS termografering, så du kan se, hvor dit hus har varmeudslip grundet manglende isolering.

Vurderes det, at dit hus vil have gavn af at blive isoleret, printer vi et uforpligtende tilbud til dig med det samme.

3. ARBEJDET UDFØRES

Når du har accepteret tilbuddet, aftaler vi, hvornår der skal isoleres.

Vores isolatør dukker op på det aftalte tidspunkt og går i gang med arbejdet. Han har sin egen generator med. Du behøver derfor ikke at engang være hjemme, for at han kan isolere.

4. DU MODTAGER DIN FAKTURA

Først når isoleringen er afsluttet, modtager du en faktura på mail.

Læs mere om isolering HER>>>

Papirisolering – det naturlige valg

Der er mange fordele ved at få (efter)isoleret dit hus. Hvis du vælger at få isoleret med ISOCELL papirisolering fra Kroto Byg, har du endnu en god grund. Vi isolerer nemlig med miljøvenlig isolering, der er produceret af genbrugspapir.

Vores ISOCELL papirisolering fik i 2017 det internationale certifikat “Naturplus”. Formålet med Natureplus ®-mærket er at identificerer de bedste produkter til bæredygtige byggerier.

Du kan læse mere om certifikatet ved at klikke HER. (åbner i nyt vindue)

natureplus isolering
natureplus isolering

Papirisolering – bedst til loft

Papirisolering er åndbart hvorfor det må benyttes uden en tæt dampspærre. Derfor er papirisoleringen det oplagte valg til efterisolering af lofter.

Har du 200 mm eller mindre eksisterende isolering anbefaler vi at få efterisoleret loftet.

Miljøvenlig isolering i Varde

Vores papirisolering er fremstillet af genbrugspapir. Vi har valgt et produkt der er så miljøvenligt at det er godkendt til svanemærket byggeri.

Vores ISOCELL papirisolering fik i 2017 det internationale certifikat “Naturplus”. Formålet med Natureplus ®-mærket er at identificerer de bedste produkter til bæredygtige byggerier.

Isolering i Varde

Her kan vi isolerer ved dig

  • Isolering af hulmur (ydermur)
  • Isolering af etageadskillelse
  • Isolering af loft
håndværker kroto