Kontakt os for at få et uforpligende tilbud på dit flisearbejde

Ring på tlf: 81407993
Skriv til mail: post@kroto.dk
Ring til os på tlf: 81407993

Skal du have lagt nye fliser?

Fliser du kan være stolte af
Uanset om dine fliser er slidte og trænger til en udskiftning, om du vil have lagt gulvvarme eller rummet trænger til et frisk pust, så kan vi hjælpe dig.

Vi er omhyggelige med at lægge fliserne pænt, således at samlinger, skæringer og retninger giver et ensartet resultat, der er flot at se på. I brusenicher og andre steder med udløb er vi opmærksomme på faldet for at undgå vandpytter på gulvet.

Sådan lægger vi fliser

  1. Eventuelle gamle fliser slibes eller fjernes, hvis de er skruk.
  2. Overfladen spartles plan.
  3. Rummet opmåles. Der lægges en plan for flisernes placering med henblik på pænest mulige flise-skæringer af synlige områder.
  4. Vådrum, fx brusenichen, behandles med vådrumssikring.
  5. Fliserne limes, lægges og understøttes samt rengøres undervejs.
  6. Fugemassen påføres, spartles og gnides med en svamp for at undgå luftbobler.
  7. Vådrum og bordplader fuges med vådrumssilikone.
  8. Silikonefugen glittes ud og spartles.
  9. Fliserne rengøres.

Det er vigtigt

ER GULVET SKRUK?

Hvis dit gulv har mange fliser der er skruk, det vil sige at limen ikke længere binder flisen sammen med betongulvet, kan det være nødvendigt at fjerne alle eksisterende fliser. Hvis der kun er enkelte fliser, eller slet ingen, der er skruk, kan vi lægge de nye fliser oven på de gamle.

Når vi kommer forbi til en snak om dit projekt, gennemgår vi fliserne sammen med dig for at finde ud af, hvad der er bedst for dit hus.

VALG AF FLISER

Hvis du selv ønsker at finde dine nye fliser, vejleder vi dig gerne i valget. Dit valg bør afhænge af brugssituationen og dine forventninger til holdbarheden.

VÅDRUMSSIKRING

I bruchenicher og andre steder med stor fugtighed sørger vi for at vådrumssikre vægge og gulv, inden de nye fliser lægges på.

BETON OG GULVVARME

Hvis du endnu ikke har gulvvarme, hjælper vi dig gerne med at gøre klar til gulvvarmen, inden vi lægger dine nye fliser. Læs mere HER

Galleri

badeværelse fliserne
køkken fliser
køkken fliser inspiration