Det er med stor begejstring at vi i dag kan fortælle, at Torben Krog har startet isolerings- og murerfirmaet Kroto Byg ApS.

Firmaet har været adskillige måneder undervejs, så nu glæder vi os til endelig at lave det som vi satte os selv i verdenen for – nemlig at tilbyde kvalitets-håndværk til en rimelig pris!

Når etableringen af virksomheden har taget så lang tid, skyldes det blandt andet den lange kvalitetssikring, som den nyetablerede murermester har været igennem.

Som erfaren håndværker er det vigtig for mig at vores kunder er garanteret en ordenlig kvalitet – både i materialer og det udførte arbejde, fortæller murermester Torben Krog.

 

Mine medarbejdere skal ikke frygte en vinterfyring.

I etableringen af Kroto Byg har Torben valgt en noget utraditionel vej.

I stedet for blot at starte et murerfirma, har jeg valgt at kombinere murerfirmaet med en miljøvenlig isoleringsafdeling, fortæller Torben og fortsætter: På den måde kan jeg holde mine dygtige medarbejdere i gang hele året i stedet for at skulle vinterfyre dem.

Kombinationen af murer- og isoleringsfirma er dog ikke helt ny for Torben, der gennem de seneste år har været ansat som formand og sælger af både isolerings- og murerarbejde.

 

Torben kan kontaktes på tlf. +45 8140 7993 og mail: torben@krog.dk